Πως Δρα

BioProtect Caps:

Οι συγκεκριμένοι μικροοργανισμοί (Lactobacillus acidophilus, Enterococcus faecium, Bifidobacterium animalis lactis, Lactobacillus rhamnosus) αποτελούν μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας του εντέρου και η αύξηση του αριθμού τους διεγείρει την παραγωγή λιπαρών οξέων βραχέας αλύσου (οξικό και γαλακτικό οξύ) που είναι μία επιπρόσθετη πηγή ενέργειας για τα κύτταρα του εντέρου και επίσης αναστέλλουν την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων.

Οι φρουκτολιγοσακχαρίτες (FOS) μειώνουν το pH των κοπράνων, γεγονός που διεγείρει την ανάπτυξη των ωφέλιμων βακτηρίων και παράλληλα αναστέλλουν την ανάπτυξη των δυνητικά παθογόνων μικροοργανισμών. Τα πρεβιοτικά βελτιώνουν την πυκνότητα των κοπράνων χωρίς να αυξάνουν τον όγκο τους, αναστέλλουν την παραγωγή ενδοτοξινών και μειώνουν την ποσότητα της αποσυντιθέμενης ύλης στο έντερο.

Οι μανανο-ολιγοσακχαρίτες (MOS), λόγω της προσκολλητικής τους ιδιότητας, μπλοκάρουν τα σημεία στα επιθηλιακά κύτταρα όπου ενώνονται τα βακτήρια και επίσης, αυξάνουν την παραγωγή IgA και στο κόλον και στο πλάσμα συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος στο γαστρεντερικό σωλήνα.

BioProtect Paste:

Στην αντιμετώπιση μιας οξείας διάρροιας, εκτός από τα διαιτητικά μέτρα, θα πρέπει να χορηγούνται σκευάσματα τα οποία έχουν ως στόχο τα παρακάτω:

Απομάκρυνση των τοξινών (μπεντονίτης – μοντμοριλλονίτης, ξυλάνθρακας). Οι προσροφητικές ουσίες δεσμεύουν τις τοξίνες και τις απομακρύνουν ώστε να μην προκαλούν περαιτέρω βλάβη.

Αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας (Enterococcus faecium). Οι προβιοτικοί μικροοργανισμοί βοηθούν και στο μεταβολισμό των τροφών αλλά και λειτουργούν ως ασπίδα στην ανάπτυξη των παθογόνων μικροοργανισμών. Κατά την εξέλιξη της διάρροιας, ο πληθυσμός των προβιοτικών μειώνεται σημαντικά και η αποκατάσταση θεωρείται αναγκαία.

Βελτιστοποίηση της δράσης της εντερικής χλωρίδας (FOS). Τα πρεβιοτικά (FOS) αποτελούν την τροφή των προβιοτικών και τα βοηθούν στον ταχύτερο πολλαπλασιασμό τους και στη γρηγορότερη αποκατάσταση των χλωρίδας.

Παροχή ενέργειας (δεξτρόζη – γλυκερίνη). Στη διάρροια, οι τροφές δεν έχουν προλαβεί να πεφθούν και να απορροφηθούν τα θρεπτικά συστατικά. Αν η διάρροια παραταθεί πάνω από 3 μέρες, το ζώο θα έχει σημαντικές απώλειες ενέργειας. Η χορήγηση ουσιών υψηλής απορρόφησης και μεγάλου ενεργειακού φορτίου κρίνεται απαραίτητη σε τέτοιες περιπτώσεις.

Παροχή ηλεκτρολυτών (χλωριούχο κάλιο – χλωριούχο νάτριο – χλωριούχο μαγνήσιο). Αντίστοιχα με την ενέργεια, σε μία διάρροια χάνονται ηλεκτρολύτες. Η χορήγηση ηλεκτρολυτών βοηθά στη γρηγορότερη εξομάλυνση της φυσιολογίας του εντέρου.

Τι καθιστά το BioProtect μοναδικό;

To BioProtect έχει δύο μορφές, κάψουλα και πάστα. Οι δύο μορφές είναι διαφορετικές σε σύνθεση αλλά και οι δύο είναι πρωτοπόρες στο είδος τους. Η κάψουλα είναι ένα συμβιοτικό προϊόν, μοναδικό στο είδος του, γιατί περιέχει 4 διαφορετικούς προβιοτικούς μικροοργανισμούς και 2 κατηγορίες πρεβιοτικών. Η δε πάστα είναι η μοναδική που καταπολεμά τη διάρροια με 5 μηχανισμούς. Έχει 2 προσροφητικές ουσίες, 3 πηγές ενέργειας, 3 διαφορετικούς ηλεκτρολύτες, έναν προβιοτικό μικροοργανισμό στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που υπάρχει και 2 πρεβιοτικά.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search