Βασικά Σημεία

BioProtect Caps:

  • Περιέχει ποικιλία μικροοργανισμών για καλύτερο
    αποτέλεσμα
  • Ενισχύει τη φυσιολογική χλωρίδα
  • Ανταγωνίζεται την παθογόνο χλωρίδα
  • Αυξάνει την παραγωγή IgA στο έντερο
  • Βελτιώνει την πυκνότητα των κοπράνων

BioProtect Paste:

  • Το μοναδικό προϊόν με αντιμετώπιση 5 σημειών
  • Προσροφητικές ουσίες, προβιοτικά, πρεβιοτικά, πηγές ενέργειας, ηλεκτρολύτες
  • Μεγάλη συγκέντρωση δραστικών ουσιών, ώστε να χορηγείται μικρότερη ποσότητα και να επαρκεί για περισσότερες μέρες θεραπείας
Τι καθιστά το BioProtect μοναδικό;

To BioProtect έχει δύο μορφές, κάψουλα και πάστα. Οι δύο μορφές είναι διαφορετικές σε σύνθεση αλλά και οι δύο είναι πρωτοπόρες στο είδος τους. Η κάψουλα είναι ένα συμβιοτικό προϊόν, μοναδικό στο είδος του, γιατί περιέχει 4 διαφορετικούς προβιοτικούς μικροοργανισμούς και 2 κατηγορίες πρεβιοτικών. Η δε πάστα είναι η μοναδική που καταπολεμά τη διάρροια με 5 μηχανισμούς. Έχει 2 προσροφητικές ουσίες, 3 πηγές ενέργειας, 3 διαφορετικούς ηλεκτρολύτες, έναν προβιοτικό μικροοργανισμό στη μεγαλύτερη συγκέντρωση που υπάρχει και 2 πρεβιοτικά.

Πότε να δώσω BioProtect στο ζώο μου;

Ο κτηνίατρος σας είναι ο αρμοδιότερος για να σας ενημερώσει για όποιο πρόβλημα έχει το ζώο και πως θα το αντιμετωπίσετε. Οι κτηνίατροι συστήνουν το BioProtect σε περιπτώσεις ζώων με οξεία ή χρόνια διάρροια, ζώα σε ανάπτυξη για την καλύτερη ανάπτυξη του πεπτικού συστήματος, σε μακρόχρονη χρήση αντιβιοτικών, δυσκοιλιότητες και αποπαρασιτισμούς.

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Δεν υπάρχει αντένδειξη και μπορεί να χορηγείται συνεχώς. Το διάστημα όμως, καλό θα είναι να το ορίσει ο κτηνίατρος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Πόση ποσότητα να δίνω;

Στην ενότητα Δοσολογία θα βρείτε γενικές οδηγίες. Σε περίπτωση που το ζώο σας απαιτεί ειδική μεταχείριση (π.χ. χορήγηση άλλων φαρμάκων, ζώο που νοσεί κλπ.), συμβουλευτείτε τον κτηνίατρο σας.

Υπερδοσολογία

Το προϊόν είναι ασφαλές ακόμη και στη χορήγηση κάποιας κατά λάθος μεγαλύτερης από την προτεινόμενη δόσης. Σε καμία περίπτωση, δεν προτείνεται η συστηματική υπερδοσολογία. Σε κάθε περίπτωση, αρμόδιος για την αύξηση της δόσης ή του χρονικού διαστήματος χορήγησης είναι ο κτηνίατρος που παρακολουθεί το ζώο.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search